Uutiset

27.10.2019Jumalanpalvelus Helsingin VapaaseurakunnassaLue lisää »14.10.2019Musiikkijumalanpalvelus Forssan Helluntaiseurakunnassa 27.10.2019Lue lisää »14.10.2019Valoon! -konsertti Tammelan kirkossa 26.10.2019 klo18Lue lisää »

Haluatko mukaan kuoroomme?

Share |

 

Kuoro tänäänkuoro_tanaan_2018.jpg

Tällä hetkellä kuoroa johtaa Juha Törmä ja eri puolelta Suomea tulevia laulajia on noin 25. Laulajia on pääasiassa vapaaseurakunnista ja helluntaiseurakunnista, mutta myös muista kristillisistä seurakunnista. 

Kuoron ohjelmisto koostuu uusista ja vanhoista hengellisistä lauluista, uusilla sovituksilla ja tuoreella ilmeellä höystettynä. Kuoron ohjelmisto on monipuolinen sisältäen runsaasti kotimaista hengellistä musiikkia mm. Lasse Heikkilältä, Pekka Simojoelta ja Mika Piipariselta. Suurin osa lauluista esitetään ilman säestystä (a cappella), jolloin lauluille ja niiden sanomalle jää runsaasti tilaa. Laulut ovat musiikillisesti vaativia niin että kokeneemmallekin musiikin kuulijalle jää paljon kuunneltavaa.  

Kuoro kokoontuu säännöllisesti eri puolille Suomea harjoittelemaan ja konsertoimaan.

Lue kuulumisia Kiponniemen harjoituspäiviltä

Oletko halukas kuulemaan kuoroa omalla paikkakunnallasi? Ota yhteyttä kuoron puheenjohtajaan.

Kuoron toiminta-ajatus

Kuoro haluaa esittää hengellistä kamarimusiikkia taidokkaasti ja niin että kuulijalle syntyy halu kuulla lisää evankeliumin ilosanomaa. Kuoro kokee tehtäväkseen yhteistyön kaikkien kristillisten tahojen kanssa, jotka ovat halukkaita järjestämään evankelioimistilaisuuksia yleisölle, joka ei tavallisesti kirkon ovea avaa. Kokemuksemme mukaan hengellisellä musiikilla on suuri merkitys juuri kirkon oven avaajana

Oletko halukas järjestämään musiikkipitoisen evankelioimistapahtuman omalla paikkakunnallasi? Ota yhteyttä kuoron puheenjohtajaan.